SEO Solutions is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, directory aanmeldingen en zoekmachine vriendelijk web design.
SEO SOLUTIONS  | internet facts | partners | links | tarieven | contact
Home Bedrijfsinformatie Zoekmachine Marketing Website Ontwikkeling Website Traffic Analyse Contact
 
 
Internet Marketing / Zoekmachine Optimalisatie
 


SEO Solutions kan u de volgende internet marketing services aanbieden:

Internet Directory Aanmelding / Registering

SEO Solutions bereidt de aanmelding van uw website voor om het vervolgens op een strategische manier aan te melden bij Internet directories zoals; Yahoo, DMOZ (ODP of Open Directory Project) Go Guides en Zeal. Hoe, wat en waar een web site zich aanmeldt in deze directories is van groot belang voor het lange termijn succes van uw web site.

De SEO Solutions consultants hebben meer dan 6 jaar know-how, ervaring en expertise in het voorbereiden, aanmelden en registreren van web sites bij Internet directories zoals, Yahoo and DMOZ. SEO Solutions kent alle unieke karakteristieken van de verschillende directories. Wij melden uw website aan na een grondige analyse zodat het op de juiste manier wordt geregistreerd bij all grote directories.

Search Engine Optimalisatie (SEO)

SEO Solutions optimaliseert en meldt web sites aan bij alle belangrijke Internet zoekmachines zoals; Google, Alta Vista, All the Web, Teoma, Yahoo Web Pages, Lycos, AOL Search, MSN Search en anderen.

Zoekmachine Optimalisatie kan als volgt worden gedefinieerd:

"Een arbeidsintensief proces, waarbij een website zodanig wordt aangepast of ontwikkeld, enerzijds om hem toegankelijk te maken voor zoekmachines, zodat méér pagina's geïndexeerd worden, en anderzijds om zijn vindbaarheid in de zoekmachines te verhogen.”

Search engines worden elke dag slimmer en treden streng op tegen traditionale spamming technieken zoals; doorway pages, redirects, keyword spamming, invisible text, gekopieerde content en cloaking. SEO Solutions kan u en uw bedrijf helpen om u aan de top van de zoekmachines te brengen door middel van ethish verantwoordelijke methoden, welke worden geaccepteerd door de zoekmachines en hun menselijke editors. Alleen op deze wijze kan SEO Solutions u een lange termijn voordeel opleveren. Dit in tegenstelling tot sommige andere SEObedrijven die u met behulp van allerlei “spam” technieken aan de top brengen waardoor uw web site uiteindelijk verbannen zal worden van alle zoekmachines.

SEO Solutions zal uw website optimaliseren voor zoekmachines voor de juiste sleutelwoorden om zodoende het aantal klanten en uw algehele omzet en winst te verhogen. Hierbij zijn onder andere de volgende werkzaamheden van belang:
 

  • Keyword / sleutelwoord selectie
    Meer dan elke andere technische factor, is de keyword / sleutelwoord selectie die u web site tot een groot succes kan brengen of tot een grote flop. Het selecteren van de juiste keywords kan een verschil uitmaken van 0 bezoekers per dag tot meer dan 1000 bezoekers per dag aan uw web site. De SEO Solutions consultants bezitten een perfecte mix van offline marketing, online marketing,en ondernemers ervaring. Dit in combinatie met Internet's best bewaarde geheimen. SEO Solutions selecteert de meest gezochte en meest strategische keywords / sleutelwoorden waarop u en uw bedrijf zich op willen focussen.
  • Design van een zoekmachine vriendelijke website
    De allerbeste uitgekozen meta tags en keyword /sleutelwoord dichtheid geven u geen garantie voor het krijgen van meer klanten. Zoekmachine Optimalisatie dient u te zien als een aantal arbeidsintensieve werkzaamheden die tezamen een continue proces vormen. Om een succesvolle website met een topranking in de zoekmachines te ontwikkelen dient u op alle fronten goed te scoren. Naast een goede sleutelwoord dichtheid, dient een website search engine vriendelijk te zijn. Er zijn vandaag de dag genoeg websites in omloop welke Flash gebruiken of frames met een hoog aantal images / afbeeldingen. Juist deze websites met allerlei toeters en bellen erop, zullen zelden goed scoren bij zoekmachines. SEO Solutions ontwikkelt websites die zowel zoekmachine vriendelijk als aantrekkelijk zijn voor uw target klant.

Link Popularity Services / Exchange

SEO Solutions meldt uw website aan en optimaliseert het op de juiste manier. Dit in combinatie met een linkpopulariteit methode waarbij gerelateerde bedrijven in uw industrie links met uw website uitwisselen. Meerdere zoekmachines, waaronder Google (vandaag de dag verreweg de belangrijkste zoekmachine) zien linkpopulariteit als 1 van de afhankelijke variablen. Een linkpopulariteits / exchange campagne is een selectief en uitermate arbeidsintensief proces.

Opt-In Email Marketing

SEO Solutions kunt u assistentie verlenen in het opzetten van opt-in email programma’s om zodoende uw herhalingsaankopen en klant loyaliteit te verhogen. SEO Solutions werkt samen met Superior Internet Solutions in Californie, een specialist op het gebied van email marketing programma’s. Wij associeren ons niet met bedrijven die zich bezig houden met spam en junkmail email programma’s.

Web Site Usability

Web Site usability is een van de belangrijkste factoren inzake de klantvriendelijkheid en de conversie rate van uw web site. De klantvriendelijkheid van uw web site is van belang omdat dit het aantal potentiele klanten / verkoop kan doen toenemen. Wanneer een klant zich op uw web site bevindt dient het voor hem/haar duidelijk te zijn waar bepaalde informatie te vinden is. De concurrentie is immers 1 klik van u verwijderd. SEO Solutions kan u assisteren in het ontwikkelen van een web site met een maximale gebruiksvriendelijkeid / web site usability en een hogere conversie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend orientatie gesprek


 

 

 

 
 
 
 Onze SEO werkwijze: No Cure, No Pay - Lees meer over onze unieke werkwijze.  
 Portfolio - Onze internationale partners zijn zeer succesvolle internet bedrijven.  
 Contact - Bel / email ons nu voor een vrijblijvend orientatie gesprek!  

Zoekmachine Marketing: De meest effectieve promotie tool voor uw website!

Telefoonnummer (NL) : +31 (6) 025578782 Fax: +31 (0) 715 651 115
Telefoonnummer (UK): + 44 (0) 774.605.6530 Fax: +44 (0) 870.350.6072
Abtspoelweg 11, 2343JB, Oegstgeest, Nederland. Email: Info@SeoSolutions.nl
SEO Solutions, KvK: 28100375
 
Copyright © 2003 - 2004 SEO Solutions. All rights reserved.