SEO Solutions is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, directory aanmeldingen en zoekmachine vriendelijk web design.
SEO SOLUTIONS  | internet facts | partners | links | tarieven | contact
Home Bedrijfsinformatie Zoekmachine Marketing Website Ontwikkeling Website Traffic Analyse Contact
 
 
Onze SEO Werkwijze: No Cure, No Pay
 


SEO Solutions is een search engine optimization bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van web sites voor maximale exposure op alle World Wide Web’s zoekmachines. Wij hebben een indrukwekkend trackrecord met opzienbare resultaten op zoekmachines zoals Google, MSN Search, AOL Search, Alta Vista, Yahoo Web Pages, Fast All The Web, Lycos, Ask Jeeves, Teoma en meer.

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door een perfecte en persoonlijke service te leveren en onze beloftes na te komen, alles op een no cure, no pay basis. Door vooral in Nederland met een gelimiteerd aantal bedrijven te werken kunnen wij uw bedrijf de persoonlijke aandacht geven die het nodig heeft. Wij werken zeer nauw samen met u om zodoende een absolute win-win situatie te creeren. Immers, wanneer uw situatie niet verbetert, worden wij ook niet financieel gecompenseerd!

Onze SEO consultants volgen een intensief zoekmachine optimalisatie stappenplan om uw website aan de top van de zoekmachines te krijgen voor de juiste keywords:

Ons SEO proces bestaat uit de volgende stappen:

Stap 1: Introductie / Consult / Analyse:

  • SEO Solutions neemt met u en uw marketing team de zoekmachine mogelijkheden door om samen tot een algemene SEO strategie voor uw bedrijf te komen.
  • Intensieve en grondige analyse van de competitie in uw industrie. Hierbij kijken we naar bedrijven die aan de top van de search engines verschijnen:

> Welke bedrijven verschijnen aan de top?
> Op welke sleutelwoorden / keywords is de concurrentie gefocust?
> Welke methoden en strategie gebruikt de concurrentie voor hun online
   success?
> Wat kunnen wij voor uw bedrijf doen om de concurrentie de pas af te    snijden en een toppositionering in elke grote zoekmachine te verkrijgen voor    de gewenste keywords?

Stap 2:

  • Onafhankelijke grondige keyword/sleutelwoord analyse om te besluiten welke sleutelwoorden uw web site het hoogst aantal gerichte bezoekers zal brengen.

Stap 3:

  • Expert voorbereiding en eventuele ontwikkeling van website met effectieve, marketing vriendelijke title tags, meta beschrijving code en andere relevante codes welke de gebruiksvriendelijkheid en loyaliteit zal verhogen zodra de website gevonden wordt.

Stap 4:

  • Aanmelden van uw website bij de verschillende directories en zoekmachines om zodoende maximale positioneringsresultaten te behalen in de bekende zoekmachines zoals: Google, MSN Search, AOL Search, Alta Vista, Lycos, All The Web, Teoma, Aks Jeeves en Yahoo!

Stap 5:

  • Het uitvoeren van een link populariteit campagne. Dit is een arbeidsintensief maar belangrijk proces. Wij wisselen links uit met andere gerelateerde populaire websites. Belangrijk is dat hier selectief te werk wordt gegaan en alleen links worden uitgewisseld met geschikte bedrijven. Dit zal de belangrijkheid van uw website verhogen wat uiteindelijk de positie in de zoekmachines aanzienlijk zal verhogen.

Stap 6:

  • Monitoring en bijsturen: zoekmachine optimalisatie is een continue proces. Ook nadat de website is geoptimaliseerd zal de website geanalyseerd moeten worden en er continue aan de website gewerkt moeten worden om de concurrentie voor te blijven. Bovendien veranderen de criteria van zoekmachines zeer frequent waarna de website bijgestuurd zal moeten worden.

Conclusie:
Onze ervaren SEO consultants zijn vol vertrouwen over de uitkomst van onze samenwerking met uw bedrijf. Met 6 jaar zoekmachine marketing ervaring kunnen wij u een uniek pakket aanbieden welke gebaseerd is op no cure, no pay. Dit betekent dat wij alleen worden gecompenseerd door u wanneer wij ook daadwerkelijk goede prestaties afleveren en u daarbij voordeel trekt.

Verhoog drastisch het aantal gerichte bezoekers naar uw web site door middel van een toppositie in vrijwel alle zoekmachines.

Bel of email ons nu voor een vrijblijvend orientatie gesprek of een online demonstratie!


 

 

 

 
 
 
 Onze SEO werkwijze: No Cure, No Pay - Lees meer over onze unieke werkwijze.  
 Portfolio - Onze internationale partners zijn zeer succesvolle internet bedrijven.  
 Contact - Bel / email ons nu voor een vrijblijvend orientatie gesprek!  

 

Telefoonnummer (NL) : +31 (6) 025578782 Fax: +31 (0) 715 651 115
Telefoonnummer (UK): + 44 (0) 774.605.6530 Fax: +44 (0) 870.350.6072
Abtspoelweg 11, 2343JB, Oegstgeest, Nederland. Email: Info@SeoSolutions.nl
SEO Solutions, KvK: 28100375
 
Copyright © 2003 - 2004 SEO Solutions. All rights reserved.